Karatay Mutfağından Uyarlanmış Tarifler ve Bilgiler. Uyarı: Bu blog Karatay Diyeti kitabı baz alınarak hazırlanmıştır. Uygulama hataları ya da kişisel özelliklere bağlı sonuçlar yazarın sorumluluğunda değildir.
10 Şubat 2017 Cuma
Çerkez Tavuğu
Malzemeler:
Yarım köy tavuğu
Yoğurt
Tuz
Karabiber
Ceviz
Sarımsak
Kıvam vermek için çok az tavuk suyu
Üzeri için zeytinyağı ve pul biber.
Taze soğan
Salatalık turşusu
Yapılışı:
Tavukları ince ince didikleyin. Malzemeleri tavuğa ekleyin ve karıştırın
Afiyet olsun.
Kaynak: Facebook Karatay Lezzetleri Sayfası
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder