Karatay Mutfağından Uyarlanmış Tarifler ve Bilgiler. Uyarı: Bu blog Karatay Diyeti kitabı baz alınarak hazırlanmıştır. Uygulama hataları ya da kişisel özelliklere bağlı sonuçlar yazarın sorumluluğunda değildir.
16 Ocak 2017 Pazartesi
Kuru Patlıcan Yemeği
Malzemeler:
4-5 tane yazdan kurutulmuş patlıcan
1 Soğan
2 diş sarımsak
Domates Sos
Kırmızı ve yeşil biber
Zeytinyağı
Tuz
Karabiber
Yapılışı
Patlıcanları yumuşayıncaya kadar haşlayın.
Başka bir tencereye zeytinyağı koyun. Soğan, sarımsak, domates sos, doğranmış kırmızı ve yeşil biber, tuz ve karabiber ekleyin. Biraz sıcak su koyun ve pişirin.
Tercihe göre sarımsaklı yoğurtla servis edin.
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder