Karatay Mutfağından Uyarlanmış Tarifler ve Bilgiler. Uyarı: Bu blog Karatay Diyeti kitabı baz alınarak hazırlanmıştır. Uygulama hataları ya da kişisel özelliklere bağlı sonuçlar yazarın sorumluluğunda değildir.
6 Kasım 2016 Pazar
Hamsi Kuşu
Malzeme:
Hamsi
Taze soğan
Yeşil Zeytin
Yapılışı:
Hamsileri ayıklayın. Bir balığı içi üste gelecek şekilde yatırıp üzerine ince kıyılmış taze soğan, maydanoz ve yeşil zeytini gorselde gördüğünüz koyun. Başka bir balikla üstünü kapatin.
Izgara veya fırında kizarana kadar pişirin.
Kaynak: Anonim
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder