300 gr ıspanak – irice doğranmış
Tuz
Karabiber
Toz sarımsak
2 adet tavukgöğsü
½ su bardağı kaşar
½ su bardağı çedar peyniri
Hazırlanışı;
Bir tavaya sıvı yağ koyup iri doğranmış ıspanakları tuz karabiber ile
tatlandırarak soteleyin. Ispanaklar pişince soğuması için kenara alın.
Tavukların üzerine enine ya da boyuna olacak şekilde derin çizikler atın
ve tavuğu tuz, karabiber ve toz sarımsakla çeşnilendirin.
Ispanak ve peynirleri bir kapta karıştırın ve tavuğa attığınız çiziklerin
içini harç ile doldurun ve önceden ısıtılmış 180 derece fırında
30 dakika pişirin.
Tuz
Karabiber
Toz sarımsak
2 adet tavukgöğsü
½ su bardağı kaşar
½ su bardağı çedar peyniri
Hazırlanışı;
Bir tavaya sıvı yağ koyup iri doğranmış ıspanakları tuz karabiber ile
tatlandırarak soteleyin. Ispanaklar pişince soğuması için kenara alın.
Tavukların üzerine enine ya da boyuna olacak şekilde derin çizikler atın
ve tavuğu tuz, karabiber ve toz sarımsakla çeşnilendirin.
Ispanak ve peynirleri bir kapta karıştırın ve tavuğa attığınız çiziklerin
içini harç ile doldurun ve önceden ısıtılmış 180 derece fırında
30 dakika pişirin.
Kaynak: http://www.ardaninmutfagi.com/
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder