Karatay Mutfağından Uyarlanmış Tarifler ve Bilgiler. Uyarı: Bu blog Karatay Diyeti kitabı baz alınarak hazırlanmıştır. Uygulama hataları ya da kişisel özelliklere bağlı sonuçlar yazarın sorumluluğunda değildir.
26 Mart 2015 Perşembe
Kuru Sebzeli İmam Bayıldı
Kuru domates
Kuru patlıcan
Kuru biber
Soğan
Salça
Tuz
Zeytinyağı
Sarımsaklı yoğurt
Yapılışı
Kuru biber ve kuru patlıcanlar yumuşayana haşlanır.
1 büyük soğan doğranır, tavaya alınır.
Üzerine kuru domates ve suyu süzülmüş kuru sebzeler, zeytinyağı, salça ve tuz konularak kapağı kapatılır.
Kısık ateşte arada karıştırılarak pişirilir.
Sarımsaklı yoğurt ile servis edilir..
Kaynak: Facebook Karatay Lezzetleri Sayfası
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder